Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Forrás: Google Hírek

 

Cikkek

This RSS feed URL is deprecated

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
 

Milliókat érő tárgyak lapulhatnak otthon a padláson: mutatjuk, mit ... - Pénzcentrum

Pénzcentrum Milliókat érő tárgyak lapulhatnak otthon a padláson: mutatjuk, mit ... Pénzcentrum mondta el a Pénzcentrumnak Várkonyi Ádám műkereskedő, a Budapest Poster Gallery tulajdonosa. Meglátása szerint a második világháború utáni tárgyak zöme nem ér sokat, plakátok esetében kivétel a Malév , az IBUSZ és az Ikarus kiemelkedően dekoratív, az ...
 

Többfunkciós kormánygépeket vesz az Orbán-kormány - Magyar Nemzet

Magyar Nemzet Többfunkciós kormánygépeket vesz az Orbán-kormány Magyar Nemzet ... állt össze a kép. Eszerint a kormány privát üzleti partnerség (PPP) konstrukció keretében tervezi a beszerzést és a gépek karbantartását-üzemeltetését, mert arra a honvédség önmagában nem alkalmas. Ebben informátoraink olyan cégek közreműködését ... további hírek »
 

Állami támogatással repül a Wizz Air a Balkánra - Népszava

Népszava Állami támogatással repül a Wizz Air a Balkánra Népszava Az Albánia, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Macedónia és Montenegró fővárosai a MALÉV csődje óta nem voltak közvetlen járattal megközelíthetőek Budapestről. A helyzeten a magyar kormány úgy változtatott, hogy koncessziós pályázatot írt ki az említett ... Ön is fizet a Wizz Airnek, hogy a Balkánra repüljön hvg.hu Összesen 13 cikk »
 

Ritka Ikarus buszt támasztottak fel - Vezess.hu

Vezess.hu Ritka Ikarus buszt támasztottak fel Vezess.hu Idén májusban szerkezetileg már nagyjából kész volt, csak a fényezésre várt az az 1991-ben szolgálatba állt Ikarus busz, ami másfél évtizedes kitérő után, végre visszatért a repülőtérre. Most pedig arra várunk, a felújítás motort, váltót érintő részét ... további hírek »
 

Kötelező csődbiztosítás kéne a légitársaságoknak - Index

Kötelező csődbiztosítás kéne a légitársaságoknak Index A Malév öt éve ment csődbe, és a globális jegyeladó rendszert működtető IATA visszatartotta azoknak a repülőjegyeknek az árát, amelyeket utazási irodákon keresztül vásároltak, ennek értéke jelenleg 12 millió dollár. Michel de Blust reményét fejezte ki ... további hírek »
 

Végleg elrepült Ferihegyről Elena, a Malév utolsó működő repülőgépe - hvg.hu

hvg.hu Végleg elrepült Ferihegyről Elena, a Malév utolsó működő repülőgépe hvg.hu A korábban HA-LNA lajstromjelű Bombardier CRJ-200ER repülőgépet az utóbbi hetekben-hónapokban hozta ismét repülőképes állapotba az egykori Malév repülőgép-karbantartó leányvállalat, az Aeroplex – írja az AIRportal. A Malév még jóval a 2012. februári ... Öt évvel a csőd után elrepült a Malév utolsó gépe Ferihegyről 444.hu Öt évvel a csőd után szállt el Budapestről a Malév utolsó gépe Bors Itt a vége: teljesen elbúcsúzott a Malév Napi.hu Hír TV  - AIRportal.hu Összesen 7 cikk »
 

55 éve történt a MALÉV gép tragédiája - Népszava

Népszava 55 éve történt a MALÉV gép tragédiája Népszava A MALÉV menetrend szerint Párizsba közlekedő utasszállító gépe pénteken délután Párizsban leszállás előtt a rendkívül rossz időjárási viszonyok között eddig még ki nem derített okok miatt lezuhant. Tizenhárom utasa és a gép személyzete életét vesztette ...
 

A Wizz Airé lehet a román Malév öröksége - Napi.hu

Napi.hu A Wizz Airé lehet a román Malév öröksége Napi.hu A Wizz Airé lehet a román Malév öröksége. A Wizz Air kész átvenni a Tarom járatait, ha a tönk szélére jutott román állami légitársaság csődöt mondana - derül ki román sajtóértesülésekből. A vállalatot mindenáron meg akarja menteni a bukaresti kormány ... A Wizz Air veszi át a csőd szélén álló Tarom járatait? Maszol - Hírek Erdélyből Összesen 5 cikk »
 

Feltámadt a Malév luxusbusza - Ikarus 350 bemutató - Origo

Origo Feltámadt a Malév luxusbusza - Ikarus 350 bemutató Origo A hazai repülőtéri értékek megmentésében, megőrzésében és bemutatásában jeleskedő, az Aeroparkot üzemeltető Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) már 2014-ben szerette volna megvásárolni a Malév egykori, DAF-motoros Ikarus turistabuszát a későbbi ...
 

Kádár pilótái zuhantak le a Malév isztambuli járatával - Index

Index Kádár pilótái zuhantak le a Malév isztambuli járatával Index A hivatalos közlemény hallgatott arról, hogy a gépet nem a Malév pilótái vezették, ugyanis a kabinszemélyzet öt tagja nem a Malév állományába tartozott, hanem a Magyar Népköztársaság Belügyminisztériuma Állambiztonsági Főcsoportfőnöksége Kormányőrség V ...