Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Forrás: Google Hírek

 

Cikkek

This RSS feed URL is deprecated

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
 

Sima továbbjutás - Dunaújváros Online

Dunaújváros Online Sima továbbjutás Dunaújváros Online A tornán ezúttal négy csapat, Budapestről a Malév SC, Pécsről a PTE-PEAC, Debrecenből a DEAC, és Dunaújvárosból a DSE Röplabda Akadémia vett részt. A hazaiak az erőviszonyok alapján bízhattak a továbbjutásban, melyben nem is kellett csalódnunk, hiszen ... további hírek »
 

Virtuális légtérben harcoltak - Honvédelem Online (sajtóközlemény)

Honvédelem Online (sajtóközlemény) Virtuális légtérben harcoltak Honvédelem Online (sajtóközlemény) A versenyt megtekintette többek közt Ugrik Csaba dandártábornok, az MH59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis parancsnoka, Szabó „Topi” Zoltán nyugállományú őrnagy, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Repülőtéri és Légiforgalmi Hatósági Főosztály ... további hírek »
 

Megújul a Vilmos Endre Sportcentrum - OrientPress Hírügynökség

OrientPress Hírügynökség Megújul a Vilmos Endre Sportcentrum OrientPress Hírügynökség A helybéliek visszaemlékezései alapján a terület már az 1930-as években labdarúgó pálya volt a környékbeliek használatában, melynek kezelője 1963-tól hivatalosan a Malév lett. A mai köznyelvben ma is a Malév – Vilmos Endre Sportcentrum elnevezés a ... további hírek »
 

Chilei meggy, ingyen repülés és az igazság az ufókról – ütős ... - ATV

ATV Chilei meggy, ingyen repülés és az igazság az ufókról – ütős ... ATV Azt találta ugyanis mondani a kampányában, hogy 1998-tól a nyugdíjasok ingyen utazhatnak majd a Malév járatain. Az csak később derült ki, hogy nem Malévet, hanem Mahartot akart mondani. Tehát nem ingyen repülhettek, hanem ingyen utazhattak hajóval a ...
 

Újra lesz Budapest-Debrecen repülőjárat - Napi.hu

Napi.hu Újra lesz Budapest-Debrecen repülőjárat Napi.hu Az akkor még igencsak aktív a Malév és a német OLT közös járata heti 24 alkalommal vitt 33 utast a két legnagyobb magyar város között. Ám a cégek számításai nem váltak be, a tervezettnél sokkal kevesebben repültek. A két város közötti járatokat 2006 ... Légi járat Budapestről Debrecenbe Hajdú Online Újra lesz Budapest–Debrecen repülőjárat | Magyar Idők Magyar Idők Összesen 9 cikk »
 

Kecskeméten újult meg a Malév-busz - Autó-Motor

Autó-Motor Kecskeméten újult meg a Malév -busz Autó-Motor A magas, a klímakonzolig nyúló hátfal évekkel előzte meg a korát és utat mutatott a világ autóbusz-tervezőinek, számos nyugati konstrukció is hasonló kialakítást kapott. A 350-esből később jobbkormányos modell is készült, és mintegy 100 példány került ...
 

Olvasói levél: Egy kis retró luxus - Hajdú Online

Hajdú Online Olvasói levél: Egy kis retró luxus Hajdú Online Debrecenben (amíg volt Malév ) mindig is volt Malév -iroda, így könnyedén tudtunk jegyet venni. Például Burgaszba. Irány a tenger! Ám Ferihegyen ettől függetlenül úgy érezhettük magunkat, mintha világ körüli útra indulnánk. És ugyanez az érzés kerített ...
 

Bemutatták a sajtónak az Ikarus-DAF 350-es autóbuszt - Kecskeméti Lapok

Kecskeméti Lapok Bemutatták a sajtónak az Ikarus-DAF 350-es autóbuszt Kecskeméti Lapok A mostani felújítást megelőzte ugyanis egy 280-as csuklós autóbusznak a fényezése, melynek a lakatos munkáját a BKV műhelye végezte, akik szintén jó kapcsolatot ápolnak a Malév múzeummal. Mivel a BKV műhelye nem boldogult a fényezéssel, ezért lekerült ... további hírek »
 

Öt évvel a csőd után elrepült a Malév utolsó gépe Ferihegyről - 444.hu

444.hu Öt évvel a csőd után elrepült a Malév utolsó gépe Ferihegyről 444.hu Az Airportal.hu beszámolója szerint szerda reggel elhagyta Ferihegyet a Malév utolsó működőképes repülőgépe. A magyar légitársaság 2012-es csődje óta a repülőtér különböző szegleteiben tárolt Bombardier CRJ-200ER gépet az utóbbi hetekben-hónapokban ... Itt a vége: teljesen elbúcsúzott a Malév Napi.hu Végleg elrepült Ferihegyről Elena, a Malév utolsó működő repülőgépe hvg.hu Öt évvel a csőd után szállt el Budapestről a Malév utolsó gépe Bors Hír TV  - Airportal Összesen 7 cikk »
 

Kádár pilótái zuhantak le a Malév isztambuli járatával - Index

Index Kádár pilótái zuhantak le a Malév isztambuli járatával Index Szeptember 21-én, szerdán, magyar idő szerint 18 órakor a Malév 203-as, TU-134-es típusú, Isztambul–Bukarest–Budapest között menetrend szerint közelekdő repülőgépe Bukaresttől 55 kilométernyire, kényszerleszállás közben lezuhant. A repülőgép fedélzetén ...