Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Forrás: Google Hírek

 

Cikkek

Gruevszki kiadatását kéri Macedónia Budapesttől - Index

Index Gruevszki kiadatását kéri Macedónia Budapesttől Index Macedónia a börtönbüntetése elől Magyarországra menekült exkormányfő kiadatását fogja kérvényezni Budapesttől – értesült a macedón 1TV. A csatornának nyilatkozó Zoran Zaev miniszterelnök közölte, reméli, hogy a magyar fél a Nikola Gruevszki ellen ... további hírek »
 

Gruevszki először egy magyar külképviseleten jelentkezett - 24.hu

24.hu Gruevszki először egy magyar külképviseleten jelentkezett 24.hu Onnan a lap szerint másnap reggel közvetlen Malév -járattal érkezett Budapestre, bár ez az értesülés egészen biztosan nem állja meg a helyét, a Malév ugyanis 2012-ben megszűnt. A Wizz Airnek viszont van közvetlen járata Tirana és Budapest között. további hírek »
 

This RSS feed URL is deprecated

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
 

Lessons from Budapest Airport: CEO Jost Lammers on Life After Malév - Total Croatia News

Total Croatia News Lessons from Budapest Airport: CEO Jost Lammers on Life After Malév Total Croatia News November 14, 2018 - It is nearly 7 years since Hungarian national airline Malév ceased operations. With Croatia Airlines clearly in trouble, TCN interviewed Budapest Airport CEO Jost Lammers on life after the loss of a national carrier, to learn how ... további hírek »
 

Megszólalt a Wizz Air vezére: ez az igazság az utasok kárpótlásáról ... - Blikk.hu

Blikk.hu Megszólalt a Wizz Air vezére: ez az igazság az utasok kárpótlásáról ... Blikk.hu A szóbeszéd szerint a Wizz Air úgy lett sikeres, hogy eltakarította az útból a Malévet mégpedig azzal, hogy feljelentést tettek a Malév ellen a nekik nyújtott állami támogatás miatt, aminek kivonása végül csődbe vitte a nemzeti légitársaságot. - A Wizz ... Váradi József Wizz Air-alapító: Senki nem ülne a repülőgépen ... hvg.hu Összesen 5 cikk »
 

Nosztalgiarepülés és reptérlátogatás az Aeroparkban - Webradio

OrientPress Hírügynökség Nosztalgiarepülés és reptérlátogatás az Aeroparkban Webradio Mint az Aeropark csütörtöki közleménye felidézi, a Malév 45 évvel ezelőtt vette át első, HA-LCA lajstromjelű Tu-154-esét, amely a széleskörű reptéri összefogásnak köszönhetően ezen a nyáron alapos külső felújításon esett át és ma az eredeti, 1973-as ... A hétvégén Tu-154 Fesztivált tart az Aeropark OrientPress Hírügynökség Összesen 4 cikk »
 

Az állam nem felelős az egykori állami cégért: nem kapnak pénzt a ... - 24.hu

Az állam nem felelős az egykori állami cégért: nem kapnak pénzt a ... 24.hu A Malév 2012 februári csődje óta nagyjából 800 egykori dolgozó vár arra, hogy megkapja elmaradt munkabérét vagy végkielégítését. A Kúria döntése szerint a magyar állam nem felelős a légitársaság csődjéért, tehát nem kell kifizetnie az egykori ...
 

Jövő nyáron startolhat az új "Malév" - hvg.hu

hvg.hu Jövő nyáron startolhat az új " Malév " hvg.hu Jövő nyárra ígérik a Magyarországon bejegyzett, vecsési központú légitársaság, a RonanAir indulását. A napi.hu kereste meg a céget, amely terveiről azt írta, első körben csak európai célpontokra repülnének előbb ATR 72-500-es gépekkel, majd Airbus ...
 

Kúria: Az állam nem felelős a Malév csődjéért - Index

Index Kúria: Az állam nem felelős a Malév csődjéért Index A Kúria döntése szerint a magyar állam nem felelős a Malév csődjéért, ez pedig azt jelentheti, hogy senki nem fizeti ki az alkalmazottak elmaradt bérét – írja a Népszava. A légitársaság csődje óta 800 egykori dolgozó vár arra, hogy megkapja a ... A Kúria kimondta: nem felelős az állam a Malév csődjéért Portfolio (sajtóközlemény) Kimondta a Kúria: az állam nem felelős a Malév csődjéért Menedzsment Fórum Nem kapják meg járandóságaikat a volt Malév -dolgozók Pénzcentrum 444.hu  - Napi.hu  - Népszava Összesen 16 cikk »
 

Késik, de sínen van az új "Malév" - Napi.hu

Napi.hu Késik, de sínen van az új " Malév " Napi.hu Csúszik a Magyarországon bejegyzett és hazai központú légitársaság, a RonanAir startja, de a cég állítja, folyamatosan dolgoznak az induláson és nagy terveik vannak. Jövő nyárra ígérik a Srí Lanka-i pénzből felépített vállalkozás startját, amelybe pénz ... Ígérik, érkezik az új " Malév " Népszava Jövő nyáron induhat az új „ Malév ” Új Szó Online Összesen 5 cikk »
 

Malév-gép jelent meg a ferihegyi 2B terminálon - 24.hu

24.hu Malév -gép jelent meg a ferihegyi 2B terminálon 24.hu Hihetetlen látvány fogadja azokat az utasokat, akik ezekben a napokban utaznak a Budapest Airport 2B Termináljáról: az új utasmólónál egy hibátlan Malév -festésű Tupoljev Tu-154B2 típusú repülőgép áll az egyik utashídon. A különös látvány nem érzéki ... Különleges Malév -repülőgép látható most Ferihegyen – fotók hvg.hu Időutazás Ferihegyen: Malév -gép áll az egyik utasmólónál Index Összesen 5 cikk »